1. Hjælpecenter
  2. Målere og aflæsninger

Hvad betyder kontraheret kraft (potencia)?

Dette er den pris, du betaler for den aftalte strøm, der leveres til din installation. Det er sat til en fast pris, og det er ikke relateret til dit forbrug. Det beløb, du betaler for din aftalte strøm, fremgår altid af din elregning. Hvis du ønsker at ændre din aftalte mængde kontraheret strøm, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, så kan vi hjælpe dig med dette. Ring til os på (+34) 900 696 820.