Hvad hvis jeg flytter eller lige er flyttet ind?

Det første du skal huske, når du flytter, er, at du ikke mister forsyningen. Den eksisterende udbyder vil fortsætte med at levere ejendommen, indtil du fortæller dem andet.

Hvis du flytter fra et hus som vi leverer til
Fortæl os, at du flytter online, uanset om du vil tage os med til din nye ejendom eller ej. Dette vil hjælpe os med at lukke din nuværende konto og begynde at skifte levering på dit nye sted, hvis du også vil.

Ideelt set vil vi gerne vide det 17 dage før, du flytter, så vi kan begynde at levere dit nye sted fra den dag, du flytter ind. Men at give mindre varsel eller fortælle os, efter du allerede er flyttet, er også fint. Der er masser af flere oplysninger på vores blog.

Hvis du lige er flyttet ind i en ejendom som vi leverer til
Hvis du har modtaget et "indflytningskort" fra os i opslaget, skal du bare give os dine oplysninger her, så vi kan oprette din nye konto.

Hvis du ikke har hørt fra os med et "indflytningskort" endnu, og du gerne vil have din nye konto oprettet, skal du bare sende en e-mail til customerservice@energynordic.com med et par detaljer:

Dit navn
Email adresse
Telefonnummer
Indflytningsdato
Flyt i måleraflæsninger

Vi fortæller dig de tilgængelige takster og hjælper dig med at beslutte, hvad der er rigtigt for dig.

Uanset om du flytter ind eller flytter ud, kig på vores blog for at få flere oplysninger.