Hvordan skifter jeg kontrakt indehaver?

Hvis du af en eller anden grund ønsker at skifte ejerskab på din konto hos Energy Nordic, er her hvad du har brug for.

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at skifte kontraktindehaver af din energiregning. Uanset om du har solgt din ejendom, flytter nye lejere ind, eller du blot ønsker, at en anden person skal være ejer af kontoen, kan vi hjælpe dig med denne ændring. 😊

I første omgang bedes kunden kontakte Energy Nordic på den måde, de foretrækker, telefon eller e-mail, for at sende anmodningen om ændring af kontohaver til virksomheden.

Hvis det drejer sig om en lejet ejendom, skal ejeren udfylde denne fuldmagtsblanket, som du finder her, hvis du ønsker at skifte ejermand. Eller klik her, hvis du blot ønsker at ændre betalingsoplysningerne og bevare kontrakten i dit navn. Derefter vil Energy Nordic igangsætte processen, så dette er muligt, og følgende oplysninger vil blive anmodet om fra kunden:

• Kopi af NIE / DNI / TIE for den nye ejer.
  • Kopi af bankkontonummer.
  • Udlejers autorisation.

I tilfælde af overdragelse af ejendomsretten og skift af selskab, vil de tidligere nævnte være nødvendige samt:

• Kopi af den tidligere indehavers faktura.

Hvis der blev foretaget et boligsalg, kræves alt ovenstående og også:

• Kopi af købsbrevet.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at spørge os, vi er her fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 17.00 for at hjælpe dig.