Hvordan skifter jeg til Energy Nordic?

Det har aldrig været nemmere at skifte elselskab - Du kan være sikker på, at tingene vil køre glat, og at du tager det rigtige skridt! 😊

Du kan enten komme i kontakt med os her på vores hjemmeside, eller kontakte vores team på (+34) 900 696 820 mandag - fredag ​​fra kl. 9.00 til kl. 17.00.

For at kunne skifte til Energy Nordic skal vi blot have en kopi af en elregning med dit CUPS-nummer på, en kopi af dit ID og betalingsoplysninger. 👍😀

Skiftet håndteres af vores team helt eksternt - selvfølgelig kan du tale med vores team personligt på kontoret, hvis du foretrækker det, men vi kan administrere alt på mail eller telefon.

Du kan være sikker på, at der ikke vil være nogen afbrydelse af din forsyning under skifteprocessen - vi sørger for alt det praktiske, herunder at informere din gamle leverandør, så du ikke behøver at bekymre dig om noget!

Modtag et gratis tilbud i dag

Send os en kopi af din seneste energiregning og modtag et GRATIS og uforpligtende sammenligningstilbud! 💰