Interesseret i ladestandere til elbiler. Hvilke muligheder findes der?

Energy Nordic er gået sammen med Bettergy for at tilbyde dig muligheden for at få forskellige ladepunkter til din elbil. Med vores erfaring og viden inden for energibranchen har dette forslag til formål at hjælpe energiomstillingen.

Installationen kan foretages på:

• Private garager
  • Fælles garager
  • Inde i virksomheder
  • Offentlige forvaltninger
  • Vedvarende stationer

Opladningspunkterne til disse køretøjer findes i forskellige typer og former:

• 7,4 kW Basic (anbefales til hjemmebrug)
  • 7,4 kW Premium: med WiFi og strømovervågning (anbefales til hjemmebrug)
  • 22 kW Basic (anbefales til virksomheder og SMV'er)
  • 22 kW Premium: med WiFi og strømovervågning (anbefales til virksomheder og SMV'er)

Her kan du finde mere information om disse opladere og hvis du er interesseret udfyld formularen på siden og vores eksperter kontakter dig.

Ønsker du din egen installation med rabat i pris, kan du søge det tilskud, som Plan MOVES III giver.