Skal jeg kontakte min nuværende leverandør?

Det er ikke nødvendig! Vi tager direkte kontakt med din gamle leverandør for at fortælle dem om dit skifte.

Om et par uger vil vi bede dig om måleraflæsninger. Vi bruger disse til at blive enige om et præcist tidspunkt, hvor vi begynder at fakturere dig for din energi, og din gamle leverandør stopper (så du aldrig betaler for den samme energi to gange).

Din gamle leverandør sender derefter din endelige regning for at lukke din konto (eller lade dig få kredit tilbage) - nogle gange kan denne proces tage op til 6 uger.

Den eneste ting, vi ikke kan gøre, er at annullere din gamle direkte debitering - det er mellem din bank og din gamle leverandør - men vi anbefaler, at du organiserer dette, så snart du har afregnet din endelige regning med dem for at sikre, at der ikke skal betales yderligere.