Del solpaneler med naboer i bygninger og lokalsamfund?

Ja, det er muligt at installere solpaneler i enhver type hus, bygning eller samfund.

Solpaneler er en fantastisk mulighed for at bidrage til at redde planeten og spare penge på samme tid! Og hvad er bedre end at dele udgifterne med dine naboer?

Med Energi Norden og Bettergy kan alle få deres egen installation af solpaneler, al den genererede energi bliver fordelt på de naboer der deltager, du behøver kun en aftale på mindst 1/3. Fordelingen er foretaget siden en tidligere undersøgelse og beregner forbruget af hvert hus eller lejlighed.

Fordele:

• Fælles udgifter
  • Besparelser på energiregningen
  • Finansiering
  • Ren energi
  • Kompensation
  • Eftersalg
  • Specialinstallation
  • Råd
  • Vi gør alt for dig

Derudover kan batteriopbevaring inkluderes, hvilket gør det muligt at akkumulere elektricitet i tider med overproduktion til at blive brugt på andre tidspunkter af dagen.

Og den bedste nyhed er, at hvis der er overskud af energiforbrug, går disse tilbage til nettet, og distributøren rabatterer det samme beløb som penge på energiregningen.