Energy Nordic App

Vi introduserer vår nye mobilapplikasjon tilgjengelig for alle enheter.

Alt du trenger for å administrere strømregningene dine er i lommen - når som helst, hvor som helst. Enkel, rask og praktisk navigering og administrasjon av dine kontrakter og betalinger ved å trykke på en knapp.

En innebygd app for alle plattformer. Med et helt nytt design og kraftige funksjoner gir Energy Nordic-appen deg en fullstendig oversikt over dine regninger og kontrakter.

Appen er tilgjengelig for iOS og Google Play.

Hvis du har problemer med å laste ned appen eller enheten din sier at appen ikke er tilgjengelig i din region, er det fordi du har angitt Appstore- eller Google Play-kontokonfigurasjonen for et annet land.

Her har du instruksjonene for hvordan du endrer denne konfigurasjonen slik at den er satt i Spania:

(Vær oppmerksom på at hvis du har en Android-enhet eller en Google Play-konto, kan du bare endre ett land/region hver 12. måned).

For å få tilgang til appen trenger du bare å bruke samme brukernavn og passord som brukes til MyPage.

Brukernavnet vil være NIE / CIF / DNI for tittelinnehaveren av kontrakten og passordet som er koblet til den påloggingen.

https://energynordic.com/energy-nordic-mobile-app/​

Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det ved å klikke "Jeg har glemt passordet mitt", eller du kan også tilbakestille passordet på påloggingsskjermen for appen, bare klikk på lenken som sier "Har du glemt passordet ditt?"

E-posten for tilbakestilling av passord vil bli mottatt på samme e-postadresse som du mottar dine Energy Nordic-regninger.