Slik registrerer du deg hos E-Distribution

Veiledning for å registrere deg hos distributør E-Distribucion (Endesa), for å kunne overvåke forbruk.

Vennligst se følgende trinn for å registrere deg med E-Distribucions nettportal som vil gjøre deg i stand til å overvåke forbruket daglig gjennom måneden:

1. Gå til E-Distribucions nettsted, https://www.edistribucion.com/ og klikk på profilikonet øverst til høyre på siden, som vist nedenfor:

Eller følg denne linken direkte: https://zonaprivada.edistribucion.com/areaprivada/s/login/

2. Klikk på "Registrer deg nå" nederst på siden:

3. Velg "Forbruker" under Vanlig profil:

4. Velg "Individuell" under Individuell:

5. Fyll ut opplysningene dine og last opp et tydelig bilde av enten ditt NIE / TIE-registreringspapir eller -kort eller Residencia-kort OG pass:

6. En SMS vil bli sendt med en 6-talls bekreftelseskode du skriver inn i feltet.
7. Innen 48 timer, når din identifikasjon er verifisert av systemet deres, vil du motta en e-post med en lenke for å opprette passordet ditt som du kan bruke til å få tilgang til dataene dine.

Når du er registrert; for å sjekke forbruket

1. Gå til profilsiden og logg inn med ditt nye passord. Ditt NIE / TIE / Residence-nummer er ditt brukernavn.
  2. Klikk på "Ditt forbruk" for å sjekke forbruket time for time, dag for dag:

Her kan du se alle data for forbruk distributøren har tilgjengelig for din forsyning: