Energy Nordic App

Vi presenterar vår nya mobilapplikation som är tillgänglig för alla enheter.

Allt du behöver för att hantera dina energiräkningar finns i din ficka - när som helst, var som helst. Enkel, snabb och bekväm navigering och hantering av dina avtal och betalningar med en knapptryckning.

En enda inhemsk app för alla plattformar. Med en helt ny design och kraftfulla funktioner ger Energy Nordic-appen dig en fullständig överblick över dina räkningar och avtal.

Appen finns tillgänglig för iOS och Google Play.

Om du har problem med att ladda ner appen eller om din enhet säger att appen inte är tillgänglig i din region beror det på att du har ställt in konfigurationen för ditt Appstore- eller Google Play-konto för ett annat land.

Här är instruktionerna för hur du ändrar konfigurationen så att den är inställd på Spanien:

(Observera att om du har en Android-enhet eller ett Google Play-konto kan du bara ändra ett land/region per 12 månader).

För att komma åt appen behöver du bara använda samma användarnamn och lösenord som du använder för MyPage.

Användarnamnet kommer att vara NIE / CIF / DNI för kontraktsinnehavaren och lösenordet som är kopplat till den inloggningen.

https://energynordic.com/energy-nordic-mobile-app/

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du återställa det genom att klicka på "Jag har glömt mitt lösenord", eller så kan du också återställa lösenordet på inloggningsskärmen för appen, klicka på länken där det står "Glömt ditt lösenord?".

E-postmeddelandet om återställning av lösenordet kommer att tas emot på samma e-postadress som du får dina fakturor från Energy Nordic.