1. Hjælpecenter
  2. Regninger og betalinger

Skal jeg annullere min gamle leverandørs direkte debitering?

Selvom du aldrig skal betale to gange for den energi, du bruger (enhver overbetaling refunderes altid), kan det ske at du har to aktive direkte debiteringer, indtil din gamle leverandør lukker din konto.

For at undgå dette kan du annullere din gamle leverandørs direkte debitering. Det betyder, at eventuelle afsluttende krediteringer eller debiteringer skal foretages på en anden måde – f.eks. med check – så det er værd at vente lidt med ​​annulleringen.