1. Hjælpecenter
  2. Regninger og betalinger

Hvor meget energi bruger jeg?

Du kan faktisk overvåge dit forbrug dagligt hele måneden, ved at registrere dig hos din distributør. Dette kan hjælpe med at holde brugen så optimeret som muligt. Hvis du ser i bunden af ​​den sidste regning fra Energy Nordic, kan du se, hvem din distributør er.

Når du er registreret hos din distributør, som ovenfor, vil du være i stand til at overvåge dit forbrug live og få adgang til historiske data, dag for dag, time for time som med billedet nedenfor. Hvis du har installeret solcelle, vil du også se opdelingen af ​​din egen produktion, forbrugt og solgt tilbage til nettet.

Læs mere om, hvordan du kan tilmelde dig din forhandler her.