Hvad er Plan MOVES III? Hvordan virker det?

Plan MOVES III er et tilskud til fremme af elektrisk mobilitet.

Privatbrugere, der ansøger om at få støtten, kan opnå en rabat på 70 % af den samlede investering og virksomheder kan også søge, for denne type brugere er rabatten, som det offentlige tilbyder, op til 30 % af den samlede investering.

Handlingstilstanden, som denne plan fungerer i, er følgende:

• Installation er udført
  • Det kompetente organ undersøger installationen
  • De vil vurdere, om de giver tilskud eller ej

Hvis du er i Andalusien, kan vi håndtere al administration af ansøgninger om tilskud. Og hvis du er uden for Andalusien, tager kunden sig af håndteringen af ​​anmodningen, og vi yder teknisk support.