Sådan registrerer du dig hos I-DE Distribution

Vejledning til tilmelding til distributør I-DE, for at kunne overvåge forbruget.

Siden vil være på spansk, men du kan bruge Google Chrome til at oversætte siden til engelsk.

1. Gå til I-DEs websted, https://www.i-de.es/consumidores/web/guest/login og "Sign up" på den højre side.

2. Vælg at "Register as a customer":

Du skal bruge dette for at tilmelde dig:

Dit CUPS-nummer (kan findes på sidste side af dine Energy Nordic-regninger)

Mobilnummer, gerne spansk

Email adresse

Kopi af NIE

3. Indtast CUPS-nummer og NIE-nummer

4. Vælg "avanceret profil og upload et billede af din NIE

5. Indtast e-mail og telefonnummer.

6. Opret en adgangskode

7. Du vil derefter modtage en e-mail; klik på "Enviarme SMS". Du modtager en 6-cifret pinkode til din mobiltelefon via en sms.

Indtast denne pinkode på hjemmesiden, som åbnes fra linket i din mail.

8. Du skulle nu være registreret. Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på, at du nu er registreret og nu kan logge ind for at se dit forbrug.

Når du er logget ind:

Brug dette link til at logge ind med dine nye loginoplysninger: https://www.i-de.es/consumidores/web/guest/login

1. På venstre side kan du så vælge “Consumption” for at se dit forbrug.

2. Fra forsiden kan du også downloade deres app til din telefon