Sådan tilmelder du dig E-Distribution

Vejledning til registrering hos distributør E-Distribucion (Endesa), for at kunne overvåge forbruget.

Se venligst følgende trin for at tilmelde dig E-Distribucions onlineportal, som gør det muligt for dig at overvåge forbruget dagligt i løbet af måneden:

1. Gå til E-Distribucions websted, https://www.edistribucion.com/, og klik på profilikonet i øverste højre hjørne af siden, som vist nedenfor:

Eller følg dette link direkte: https://zonaprivada.edistribucion.com/areaprivada/s/login/

2. Klik på 'Registrer nu' nederst på siden:
  3. Vælg "Forbruger" under Sædvanlig profil:
  4. Vælg 'Særlig' under Individuel:
  5. Udfyld dine oplysninger og upload et tydeligt billede af enten dit NIE / TIE registreringspapir eller -kort eller Residencia-kort OG pas:
  6. Der sendes en SMS med en 6-cifret bekræftelseskode, du indtaster i feltet.
  7. Inden for 48 timer, når din identifikation er blevet bekræftet af deres system, vil du modtage en e-mail med et link til at oprette din adgangskode, hvormed du kan få adgang til dine data.

Når først er registreret; at tjekke forbruget

Gå til profilsiden og log ind med din nye adgangskode. Dit NIE / TIE / Residencia nummer er dit brugernavn.

Klik på 'Dit forbrug' for at tjekke forbruget time for time, dag for dag:

Her kan du se alle data for forbrug, som distributøren har til rådighed for din forsyning: